30 Aug 2023 18:31

10 % popust na Magnezij Krka 300

V mesecu septembru in oktobru vam ob nakupu izdelka Magnezij Krka 300 upoštevamo 10 % popust!

Preberi več
24 Feb 2022 11:09

Floradix Detox BIO

Novo v Lekarni Dren!

Floradix Detox BIO je prehransko dopolnilo na osnovi ekološko pridelanih rastlinskih izvlečkov (eko certifikat DE-OKO-003) in vitamina C. Z vsebnostjo vodnih izvlečkov pegastega badlja, artičoke, rmana, regrata, koprive, encijana, ingverja, kurkume in nekaterih drugih zelišč prispeva k normalnemu delovanju jeter in črevesja, podpira proces razstrupljanja telesa ter pripomore k dvigu energije in zmanjšanju utrujenosti. Vitamin C prispeva k zaščiti celic pred oksidativnim stresom in k sproščanju energije pri presnovi. Izdelek je priporočljiv za otroke, starejše od 12 let, in za odrasle. 

Uporaba: 
Steklenica vsebuje 20 dnevnih odmerkov po 12,5 ml. 12,5 ml tonika se razredči v 250 ml vode in spije med obrokom. Za podporo presnovi je priporočljivo zaužiti še vsaj 1,5 l vode na dan. Floradix Detox BIO ne vsebuje alkohola, konzervansov, barvil, umetnih sladil, laktoze in glutena. Primeren je za vegetarijance in vegane. 

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Preberi več
12 Aug 2021 16:57

Novo: Merz Spezial prehranska dopolnila za zdravo in lepo kožo, lase in nohte

Z veseljem vas obveščamo, da so v Sloveniji končno na voljo prehranska dopolnila priznane nemške znamke Merz Spezial! Dostopna so v obliki dražejev za kožo, lase in nohte ter kapsul za lase.

Merz Spezial dražeji

  • Edinstveno prehransko dopolnilo za sijočo kožo, močne lase in čvrste nohte.
  • Unikatna kombinacija 13 vitaminov in mineralov, vključno s cinkom, biotinom in vitaminom C
  • Cink in biotin prispevata k ohranjanju zdrave kože, las in nohtov, vitamin C pa ima vlogo pri nastanjanju kolagena, ki vpliva na čvrstost in elastičnost kože.

Merz Spezial kapsule

  • Skrbno izbrana kombinacija 15 vitaminov, mineralov in rastlinskih ekstraktov za hitrejšo rast las, goste in močne lase ter boj proti izpadanju las.
  • Vsebujejo L-cistein, ekstrakt zelenega čaja in baker.
    L-cistein je eden glavnih gradnikov keratina, ki tvori strukturo las, ekstrakt zelenega čaja spodbuja rast las, baker pa prispeva k normalni obarvanosti las.

Merz Spezial prehranska dopolnila odlikuje nemška znanstvena formula MTS (Micro Targeting System). Gre za edinstveno formulo, ki poskrbi, da pridejo vitamini in minerali do najmanjših mikro kapilar, ki hranijo lase, kožo in nohte.

Dražeji in kapsule za lase so že na voljo v Lekarni Dren.

Verjamemo, da se boste z izdelki Merz Spezial v svoji koži počutili še bolje!

 

Preberi več
10 Jul 2021 11:54

Nuxe Parisian Romance

Novo! Nuxe Parisian Romance

Nova parfumska voda Floral z nagajivo harmonijo magnolije in citrusov ter nežnim dotikom belega mošusa pričara pravi vonj poletja. Odslej je na voljo v privlačnem paketu skupaj z dišečo svečko Floral po ugodnejši ceni.

Preberi več
22 Feb 2021 9:47

Izdelki CeraVe na voljo tudi pri nas

Blagovna znamka CeraVe že več kot 10 let spada med vodilne na področju nege za polt in kožo v ZDA. V sodelovanju z dermatologi razvijajo kozmetične pripravke, ki pomagajo dopolnjevati, obnavljati in optimizirati kožno zaščitno plast.

Vsi izdelki CeraVe so zelo nežni, nekomedogeni, neparfumirani in imajo obenem preprosto sestavo. Poleg ceramidov vsebuje kozmetika CeraVe druge aktivne sestavine, kot so hialuronska kislina, glicerin ali holesterol. Privoščite svoji polti in koži na primer čistilno emulzijo, vlažilno kremo CeraVe ali vlažilno mleko CeraVe in spoznajte razliko.

Preberi več
14 Dec 2020 8:59

Nov okus MEDISTUS ANTIVIRUS MED-LIMONA je že na voljo v naši lekarni!

Je medicinski pripomoček, ki vsebuje kombinacijo aktivnih učinkovin na rastlinski osnovi. Izvleček kistosyn® 200 skozi naravne aktivne snovi oblikuje zaščitno prevleko na sluznici ust in žrela. Ta zaščitna pregrada tvori mehansko zaščito pred virusi in bakterijami, ki povzročajo okužbe dihal in s tem preprečuje njihovo prodiranja v telesne celice in razmnoževanje. Poleg tega izvleček kistosyn® 200  zaščiti ustno sluznico pred vnetji in s tem lajša kašelj in suhi kašelj.

 

V katerih primerih uporabimo Medistus® Antivirus?

•  za preprečevanje infekcijskih in vnetnih bolezni dihalnih poti virusnega in bakterijskega izvora, s tvorjenjem mehanske pregrade na sluznici ust in žrela,

•  za lajšanje kašlja in suhega kašlja,

•  uporabno tudi pri prvih znakih »praskanja« v grlu.

Preberi več