20 Aug 2022 9:00

Natečaj ob dnevu slovenskih lekarn

Ob dnevu slovenskih lekarn, ki ga obeležujemo 26. septembra, Slovensko farmacevtsko društvo in Lekarniška zbornica Slovenije vabita k sodelovanju na otroškem natečaju Skrbim za svoje zdravje. 

Preberi več
9 Aug 2022 19:22

30 % popust na vse izdelke Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity

Vse do konca septembra vam v Lekarni Dren nudimo 30 % popust na vse izdelke Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity.

Akcija velja tudi za darilna in promocijska pakiranja!

Preberi več
24 Feb 2022 11:09

Floradix Detox BIO

Novo v Lekarni Dren!

Floradix Detox BIO je prehransko dopolnilo na osnovi ekološko pridelanih rastlinskih izvlečkov (eko certifikat DE-OKO-003) in vitamina C. Z vsebnostjo vodnih izvlečkov pegastega badlja, artičoke, rmana, regrata, koprive, encijana, ingverja, kurkume in nekaterih drugih zelišč prispeva k normalnemu delovanju jeter in črevesja, podpira proces razstrupljanja telesa ter pripomore k dvigu energije in zmanjšanju utrujenosti. Vitamin C prispeva k zaščiti celic pred oksidativnim stresom in k sproščanju energije pri presnovi. Izdelek je priporočljiv za otroke, starejše od 12 let, in za odrasle. 

Uporaba: 
Steklenica vsebuje 20 dnevnih odmerkov po 12,5 ml. 12,5 ml tonika se razredči v 250 ml vode in spije med obrokom. Za podporo presnovi je priporočljivo zaužiti še vsaj 1,5 l vode na dan. Floradix Detox BIO ne vsebuje alkohola, konzervansov, barvil, umetnih sladil, laktoze in glutena. Primeren je za vegetarijance in vegane. 

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Preberi več